Florida Grup Educatiu assisteix a la presentació de València com a Capital de l’Economia Social 2024

By 15 abril, 2024Notícies

València ha estat presentada oficialment com la Capital Espanyola de l’Economia Social. Sota el lema “L’economia amb valors”, la designació reconeix el paper que exerceix la ciutat per l’impuls i el desenvolupament de l’economia, abastant un ampli espectre d’entitats com a cooperatives, societats laborals, empreses d’inserció, entre altres.

L’esdeveniment, presidit per la vicepresidenta segona del Govern d’Espanya i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, al costat de l’alcaldessa de València, María José Catalá, va destacar l’economia social com a generadora d’ocupació, enfortint els teixits socials i empresarials del país. València, amb més de 640 cooperatives entre la ciutat i la seua àrea metropolitana, es va ressaltar per perseguir el propòsit d’aconseguir una economia més justa, participativa i sostenible, a través del model cooperatiu valencià.

Un model i valors que, durant més de 40 anys, també han regit el sentit de Florida Grup Educatiu, present durant la jornada al costat de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (CONCOVAL). Eva Gil, directora de Societats de l’Equip de Direcció i José Manuel Campo, membre del Consell Rector, van assistir a l’acte en representació de Florida Grup Educatiu.

A través d’esta convocatòria, es va donar a conéixer el programa d’activitats que, durant tot l’any, posarà en valor la designació de València com a Capital Espanyola de l’Economia Social 2024. Una planificació que inclourà trobades sectorials i congressos en l’àmbit autonòmic i estatal.