FLORIDA Idiomes, fundada en 1994, és l’Escola d’Idiomes de Florida Grup Educatiu. El nostre objectiu és oferir formació en idiomes, tant a l’alumnat de Florida com a empreses i particulars. Oferim una àmplia varietat d’opcions d’estudi que inclou des de cursos anuals en grup a cursos confeccionats a la mesura del client. També oferim un servei d’assessoria lingüística, que inclou el servei de traduccions professionals de tot tipus de textos, a més de la gestió d’estades d’estudi d’idiomes en l’estranger.

En Florida Idiomes posem a la teua disposició cursos de formació semipresencials i a distància, especialment dirigits a persones que requereixen flexibilitat horària per a formar-se, utilitzant com suporte especialitzades plataformes d’ensenyament-aprenentatge.

Amb tot això, el nostre objectiu és proporcionar solucions adaptades a les necessitats i objectius de cada persona, siga adult o jove, professional o estudiant, empresa o particular, i així capacitar-li per a comunicar-se amb propietat i eficàcia.

Florida Idiomes compta amb un Centre d’Autoaprenentatge d’Idiomes (CAI) on l’alumnat pot completar els seus coneixements de qualsevol idioma al seu propi ritme i en l’horari que més li convinga.

A més, l’alumnat de Florida Idiomes té accés a la nostra borsa de treball, que serveix d’enllaç entre la formació i el món laboral, tant a Espanya com en l’estranger.

Florida té acords de col·laboració, formació i intercanvi d’estudiants, professors i professionals amb universitats europees.

Actualment, Florida Idiomes ha sigut reconeguda com a centre oficial acreditador de competència lingüística i comunicativa de l’idioma anglés, nivell B1, B2 i C1 per ACLES: Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior.

Accés a Florida Idiomes