La II Marxa Solidària de Florida Secundària recapta més de 700 euros en benefici de la A. VH-Lindau

By 22 desembre, 2023Notícies

Més de 230 persones han participat en la II Marxa Solidària de Florida Secundària, unint a tota la comunitat educativa a favor de l’Associació VH-Lindau Comunitat Valenciana.

Alumnat, professorat i familiars han sumat esforços en esta jornada esportiu-festiva, amb l’objectiu de sensibilitzar a la comunitat i a donar a conéixer el propòsit d’esta organització, aconseguint recaptar una aportació de més de 700 euros que es destinaran a l’associació. VH-Lindau Comunitat Valenciana és un punt de trobada per a acompanyar, assessorar i atendre persones i famílies afectades per la síndrome von Hippel-Lindau, fomentant al seu torn la col·laboració en la investigació mèdica.

Per a facilitar esta missió, Florida Secundària donava a les 9.30 hores del 22 de desembre el tret d’eixida d’esta marxa que ha recorregut més de 6 quilòmetres de compromís social pels voltants del centre educatiu. Una multitudinària ona de solidaritat, que també ha comptat amb el suport d’entitats com Fundació Florida, Florida Voluntariat, AMPA Florida Secundària, Caixa Popular, Consum, Velarte, Cárnicas Serrano i Agrícola Sant Jose d’Alcàsser cooperativa valenciana.

I amb la finalitat d’ampliar la participació, esta edició ha habilitat l’opció del dorsal zero. Iniciativa que ha rebut un gran acolliment per part de la comunitat, contribuint més de cinquanta persones que han sumat el seu suport a esta causa.