Florida Centre de Formació COOP. V., rep al nou personal

By 27 novembre, 2023Notícies

«Us obrim les portes a la família Florida», va ser el primer missatge que va traslladar Mercedes Aznar, Presidenta de Florida Centre de Formació COOP. V., durant la jornada de benvinguda oferida al personal que recentment s’ha incorporat als diferents centres educatius que engloba la cooperativa. Una recepció que es va realitzar en dues sessions diferents, i que també va comptar amb la presència del Director General, Enrique García, i la Directora de Persones i Gestió de Recursos Humans, Myriam Montes.

Nou professorat i personal administratiu van poder conéixer en profunditat les principals característiques que defineixen la visió de Florida Centre de Formació. Una cooperativa valenciana dedicada a l’educació i formació de persones i professionals amb marcat compromís social «partint des de l’àmbit local però sempre amb una mirada globalitzada», explicava Mercedes Aznar.

Van traslladar així el sentit pedagògic compartit entre els diferents centres que la componen, des de les Escoles Infantils Ninos, Xúquer Centre Educatiu, Florida Secundària i Florida Universitària als Campus de Catarroja i València, que situen a la persona «en el centre» de la seua formació. Un model educatiu basat en l’experiència vivencial, la innovació, cooperació, solidaritat i també en la corresponsabilitat, alineada amb la sensibilitat ambiental dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de l’Agenda 2030.

Enrique García, Director General, va destacar la trajectòria de Florida Centre de Formació COOP. V., una cooperativa en constant creixement i evolució que actualment comprén l’aprenentatge continu «dels 0 fins als 100 anys», incidint en la Universitat dels Majors, dedicada a l’educació 50+.

Ampliar el rang només és possible amb una metodologia que es construeix «des de la col·lectivitat», oberta al canvi i en constant actualització. És el factor diferencial que permet desenvolupar un projecte com el de Florida Centre de Formacio COOP. V., que durant el curs actual celebrarà el 30 aniversari de Florida Universitària, i 15 anys dedicats a l’educació de l’alumnat més xicotet en Escoles Infantils Ninos.