Florida Centre de Formació ha rebut el diploma Bonus de UMIVALE per baixa sinistralitat

By 22 novembre, 2019Notícies

UMIVALE ha distingit a Florida Centre de Formació per la seua baixa sinistralitat en 2018 i superar els rigorosos estàndards de la Seguretat Social. El lliurament del diploma s’ha realitzat en les instal·lacions de Florida Universitària a Catarroja i han participat Enrique García Peña, director general de Florida Grup Educatiu, Ana Estela Gallach, directora de Persones i de Recursos Humans, i per part de Umivale, Óscar Mínguez, Director Territorial de Umivale, i Miguel Fos, gestor de salut per a Florida.

Florida Centre de Formació ha rebut de UMIVALE l’incentiu Bonus per compromís amb la seguretat en el treball i la reducció de la sinistralitat, una distinció que atorga la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social, DGOSS, que depén del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

El Bonus és un incentiu econòmic que consisteix en una reducció de les cotitzacions per contingència professional a aquelles empreses que hagen contribuït de manera eficaç i contrastable a la reducció de la sinistralitat laboral, mitjançant el desenvolupament d’actuacions, objectives i eficaces, en matèria de prevenció de riscos laborals.

La quantia de l’incentiu és d’un 5% de l’import de les quotes de cotització per contingència professionals, sempre que l’empresa complisca els requisits establits en l’RD 231/2017 de 10 de març, podent-se incrementar fins a un 10% en funció de si s’han realitzat inversions en determinades accions complementàries de prevenció de riscos laborals.

Aquesta bonificació s’atorga a través de les mútues a les seues empreses associades cada any.