IX Trobada Esportiva de Copbol d’AKOE

By 9 abril, 2019Notícies

L’alumnat de Florida Secundària, Xúquer Centre Educatiu i Florida Universitària s’ha sumat enguany a la IX Trobada Esportiva de Copbol, organitzada per AKOE. El colpbol és un esport educatiu de recent invenció (1996-1997), creat pel professor d’educació física Juanjo Bendicho Ros, amb l’objectiu de que totes les persones participants tingueren la mateixa importancia, sense que la força física fora determinant i que pogueren jugar xiquets i xiquetes alhora.

És un esport no competitiu per divertir-se, conéixer altres persones i passar una estona a l’aire lliure. En aquesta ocasió, la IX Trobada de Colpbol va tindre lloc en el Poliesportiu municipal La Canaleta, de Mislata. Participaren més de 1.000 alumnes de les escoles Akoe.

L’alumnat de primer curs del cicle de TAFAD de Florida Universitària va col·laborar en l’organització del certamen, sense dubte una notable contribució a la formació de moltes persones en edat escolar.

En la jornada, l’alumnat no sols ha gaudit del joc. També ha aprofitat el dia per a conéixer a companys i companyes d’altres grups. Un matí fantàstic, amb bon temps, esport, companyonia i igualtat.