Dia Internacional de la Dona

By 4 març, 2019Notícies

Un any més Florida commemorarà la històrica lluita de les dones per la igualtat i l’exercici efectiu dels seus drets. Per això, des de Florida Universitària i des de Florida Secundària s’han programat diverses activitats per fer palés la importància de les dones en totes les esferes de la nostra societat. També Xúquer Centre Educatiu i Ninos escoles infantils se sumaran als actes reivindicatius per a sensibilitzar al seu alumnat de la important tasca que han desenvolupat les dones al llarg de la història. A través d’aquestes xicotetes accions, Florida segueix construint un projecte per educar en igualtat on el talent i les capacitats no entenen de sexe.

DIA 4 DE MARÇ

10.30h. Exposició permanent dels materials més representatius de la col·lecció. Biblioteca de Florida Secundària (fins al 8 de març).

DIA 6 DE MARÇ

10.30h. Lectures de fragments d’obres escrites per dones. Biblioteca de Florida Secundària.

11.30h. Lectures de fragments d’obres escrites per dones. Biblioteca de Florida Secundària.

DIA 7 DE MARÇ

9.00h. “Per què contar contes compta”. L’alumnat dels Graus d’Educació exposarà contes co-educatius en centres escolars de la província de València.

10.00h. Presentació del catàleg de la dona. Biblioteca de Florida Universitària.

10.30h Lectures de fragments d’obres escrites per dones. Biblioteca de Florida Secundària.

10.30h. Esmorzar feminista i dibuix amb persones del símbol de la dona.

11.15h. Projecció d’un documental sobre dona i ciència i posterior xarrada del seu director, el catedràtic de la UV  Víctor Navarro. Saló d’actes.

11.30h. Lectures de fragments d’obres escrites per dones. Biblioteca de Florida Secundària.

13.00h. Concentració de 5 minuts i lectura de manifest front a l’edifici C.

DIA 8 DE MARÇ

8.15h. Lectura i posterior debat sobre l’entrevista als mitjans d’una de les nostres estudiants d’Enginyera i posterior debat al voltant de les professions masculitzades (D.1.4)

11.45h. Lectura i posterior debat sobre l’entrevista d’una als mitjans de les nostres estudiants d’Enginyera i posterior debat al voltant de les professions masculitzades (D.1.2)

DIA 13 DE MARÇ

10.45h. Presentació dels resultats de l’estudi que ha realitzat Florida sobre la presència de la dona en el sector hoteler i posterior debat. Saló d’actes.

Dia Internacional de la Dona