El club de handbol Florida Catarroja presenta als seus equips

By 27 novembre, 2018Notícies

El Club Handbol Florida Catarroja ha celebrat la presentació oficial dels seus equips. Una jornada en la qual més de 150 xiquets i xiquetes han gaudit de l’esport, al costat d’una família que dia a dia segueix creixent. Els responsables del club han agraït a familiars i patrocinadors la gran tasca que estan fent per a promocionar aquest esport. També han destacat el treball que el club està realitzant en centres educatius de la comarca, en municipis com per exemple Catarroja, Paiporta, Castellar i Malilla (València), per a iniciar en aquest esport a alumnat de Primària.

Els membres dels equips del club participaran en les competicions escolars de la Generalitat Valenciana, a les categories alevins, benjamins i prebenjamins, així com a les categories infantils i cadets, i a les competicions federades organitzades per la Federació Valenciana d’Handbol de la C. Valenciana (FBMCV), els equips juvenils i sèniors.

Durant l’acte, el club ha presentat els equips Infantils i Cadets, femenins i masculí. Els Juvenils i Sènior masculins de divisions Autonòmiques i 2a Nacional. També han sigut protagonistes els més xicotets, pertanyents en les diferents escoles on Florida ofereix l’extraescolar d’handbol. Aquests són els Col·legis de Pablo Neruda (València), L’Horta (Paiporta), Castellar-Oliveral (València) i Jaume I el Conqueridor (Catarroja).

A l’acte s’ha lliurat un reconeixement als patrocinadors i col·laboradors del club, Caixa Popular, Florida Grup Educatiu, l’Ajuntament de Catarroja, i les empreses Netllar, Valfrima, Orsal, Vialco, Covaldroper, Perfumeries Tisery, a més de Papereria l’Esborrador, de la mà de la presidenta del Club, Isabel Josa.