Florida Grup Educatiu, una de les 29 cooperatives valencianes que construiran una escola en Índia per més de 350 joves

By 14 novembre, 2018Notícies

Vint-i-nou cooperatives valencianes han reeditat la seua col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer. En aquesta ocasió l’acord ha estat construir una escola de secundària en Sirivaram, un llogaret en la regió d’Anantapur, al sud-est de l’Índia. Amb aquest projecte educatiu s’aconseguirà escolaritzar 367 joves de la zona.

Florida Grup Educatiu ha estat una de les cooperatives que han participat enl’acte de signatura que s’ha celebrat en el Palau dels Mercaders de València. El projecte, anomenat “Una escola en Anantapur per a una escola digna”, proveirà, a més d’educació, d’aigua potable i alimentació saludable.

Durant l’acte, la presidenta de la Fundació Vicente Ferrer, Anna Ferrer, ha elogiat la segona col·laboració de les cooperatives valencianes, després del projecte fa dos anys del llogaret cooperatiu, de construcció d’habitatges, i l’alt percentatge que aquestes han aportat: el 80% d’una inversió total de 120.000 euros.

Amb aquest nou projecte, Florida Grup Educatiu referma el seu compromís amb l’obra social, els valors solidaris i l’impuls d’iniciatives que generen oportunitats per a les persones amb menys recursos.