Almudena Buciega, Vicepresidenta d’UCEV

By 12 setembre, 2018Notícies

L’Assemblea General Extraordinària de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV), celebrada a Torrent en el marc de la 7a Nit de les cooperatives d’Ensenyament Valencianes ha recolzat per unanimitat la candidatura presentada per a l’elecció del nou Consell Rector de l’entitat per al període 2018-2021.  Així, el que fins ara ha sigut el seu president, Luiso Cervellera, cedeix el testimoni a Miquel Ruiz, director pedagògic i soci de la cooperativa d’ensenyament Mestres de la Creu Coop V, de Mislata.

En la candidatura triada repeteixen totes les cooperatives d’ensenyament representades en l’anterior equip. Els canvis vénen per la substitució d’algunes persones i responsabilitats. El nou Consell Rector d’UCEV queda compost per Miquel Ruiz, a la presidència,  Almudena Buciega, directora d’Ensenyament 0-18 de Florida Grup Educatiu, és la nova vicepresidenta, mentre que Anna Chaler està  a la secretaria. Les vocalies les ocuparan  Luiso Cervellera, Immaculada López Primo i Ramón Rodríguez Magán. Com a membres suplents figuren Adriano Aparicio i Diana Sanchís.

Miquel Ruiz ha destacat que en aquesta etapa es vol  reforçar la veu de l’escola cooperativa dins del món educatiu valencià.

La UCEV agrupa a més de 70 d’aquests centres escolars de tots els nivells educatius, des de l’etapa infantil a la universitària, als quals assisteixen més de 25 mil alumnes de tota la Comunitat Valenciana.