Florida Grup Educatiu obri les seues portes

By 28 febrer, 2018Notícies

Florida Grup Educatiu compleix 40 anys formant persones. La cooperativa d’ensenyament valenciana cobreix oferta formativa des dels 0 fins als 100 anys i compta amb un equip humà de més de 600 persones que acompanyen cada any a prop de 6.000 estudiants en el seu procés formatiu. Durant les pròximes setmanes, Florida Grup Educatiu obre les seues portes per mostrar un projecte innovador i compromès amb les persones i el seu entorn.

Florida Universitària celebra la seua segona jornada de portes obertes el 3 de març. El campus de Catarroja forma cada any més de 1.300 alumnes amb un projecte educatiu que manté la innovació com a base per a superar les expectatives que requereix la societat del coneixement. Aquest procés implica canvis en els mètodes tradicionals d’ensenyament-aprenentatge cap a un model més flexible i ajustat a la realitat i al forward-thinking.

Florida Secundària mostrarà el dissabte 3 de març, durant les seues portes obertes, la seua oferta de Batxillerats i compartirà amb el futur alumnat i les seues famílies l’essència del seu projecte, com escola investigadora i dialògica. El seu projecte educatiu garanteix un l’aprenentatge actiu gràcies a projectes interdisciplinaris que permeten estimular l’alumnat i dissenyar els seus processos de treball.

Ninos Escoles Infantils, obrirà les seues portes durant les setmanes vinents per a mostrar a les famílies interessades el seu projecte innovador que concep l’educació com a motor de canvi en el món. La xarxa de 15 escoles infantils –pertanyent a Florida Grup Educatiu- promou un aprenentatge multisensorial que permet als xiquets i xiquetes aprendre amb llibertat a través dels sentits.

Xúquer Centre Educatiu celebra el pròxim 24 de març la seua jornada de portes obertes. El centre d’Alzira cobreix una oferta formativa des dels 3 fins als 16 anys. L’equip docent ofereix a l’alumnat una educació i orientació acadèmica, social i en valors, en els nivells d’Infantil, Primària, Secundària i Cicles Formatius, que puga satisfer les exigències de la societat i els permeta la seua plena integració respectant l’entorn, la cultura i les tradicions per poder afrontar els reptes futurs. Durant la jornada, les persones interessades podran conèixer les instal·lacions, a l’equip de professorat i les novetats en la seua oferta formativa.