Florida Centre de Formació col·labora en la construcció d’un centre comunitari per a l’Índia rural

By 24 octubre, 2023Notícies

La responsabilitat i la justícia social tornen a definir la senda de Florida Centre de Formació COOP. V., que, a través de la Confederació de Cooperatives Concoval, ha sumat la seua participació en el projecte anual d’acció humanitària al costat de la Fundació Vicente Ferrer (FVF). Un projecte amb marcat caràcter cooperativista, que impulsarà la construcció del primer centre comunitari per a associacions en situació de vulnerabilitat a l’Índia rural.

A fi de reafirmar el seu compromís i comprovar l’estat d’accions anteriors, la Fundació Vicente Ferrer i Concoval van organitzar un viatge de reconeixement amb la participació de les entitats col·laboradores.

Per primera vegada, representants de Florida Centre de Formació van tindre l’oportunitat d’unir-se a esta experiència, situant, a temps real, les necessitats de les comunitats vulnerables que conviuen en la zona del sud-est de l’Índia.

A través d’aquest vídeo, Enrique García (Director General de Florida Centre de Formació) i Amparo López (membre del Consell Rector de Florida Universitària), ens traslladen el seu balanç sobre la col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, també al voltant de la darrera expedició.