Assistint al Congrés Bianual de UECOE

By 10 novembre, 2022Notícies

Florida Grup Educatiu va participar al congrés bianual de UECOE (Unió de Cooperatives d’Ensenyament) que es va celebrar a Santa Cruz de Tenerife. Un total de 25 persones membres de l’UCEV (Unió de Cooperatives d’Ensenyament de la Comunitat Valenciana) van participar en aquest esdeveniment on Florida Grup Educatiu va estar representat per Mª Jesús Campillo (Ninos), Eva Gil (Florida) i Juan Olaya (Xúquer).

Van estar unes sessions on es va reflexionar al voltant de l’FP, les competències digitals i tecnologies emergents, l’educació inclusiva i les emocions a l’aula, i els reptes en el nostre panorama educatiu i empresarial actuals i futurs. A més, l’UCEV va presentar la seua candidatura per a acollir el pròxim congrés de l’UECOE a l’any 2024, candidatura que va a ser acceptada i que suposa tot un repte per a l’UCEV i els centres que en formem part.