Benvinguda al nou equip de Florida Grup Educatiu

By 14 setembre, 2022Notícies

Florida Grup Educatiu va donar a la benvinguda a les noves persones que s’han incorporat a l’equip de la cooperativa tant als Campus de Catarroja i València de Florida Universitària, com en el centre de Florida Secundària, en Xúquer Centre Educatiu, i en cada Escoleta de NINOS.

Enrique García, Mercedes Aznar, i Myriam Montes, director general, presidenta i directora de Recursos Humans de Florida Grup Educatiu, van comentar amb els nous equips els valors, missió i visió del grup. Van presentar cadascuna de les empreses de la cooperativa valenciana i els projectes en els quals s’estava treballant. A més, van explicar la importància del treball col·laboratiu, de ser cooperativa i de cuidar a l’alumnat dins i fora de l’aula.

Els nous equips també van rebre informació d’aspectes relacionats amb la seua formació, amb la possibilitat d’associar-se a la cooperativa i les possibilitats de projecció professional dins del grup cooperatiu. La sessió va finalitzar amb una activitat de grup en la qual cada persona que s’incorporava a l’equip de Florida Grup Educatiu es va presentar i va assenyalar el que anava a aportar a la cooperativa i el que esperava d’ella. Compromís, dedicació, aprenentatge, solidaritat, treball en equip, innovació,… van ser les aportacions que van fer, que es corresponien també amb el que esperaven de la cooperativa, en la majoria dels casos.