Fundació Florida inicia una campanya de micromecenatge per a ajudar l’alumnat a formar-se

By 11 juny, 2021Notícies

Fundació Florida ha iniciat un nou projecte de captació de fons a través del micromecenatge. Aquesta iniciativa comença activant una campanya de col·laboració per a beques, dirigides a beneficiar a l’alumnat d’estudis superiors.

Conscients de la complicada situació econòmica actual, Fundació Florida vol estar al costat de l’alumnat també en el moment d’accedir als seus estudis. Per això, amb l’objectiu de contribuir a l’accés als estudis de cicles, graus i postgraus de Florida Universitària, Fundació Florida posa en marxa aquesta iniciativa que facilitarà obtindre una formació de qualitat a estudiants amb baixos recursos econòmics i amb ganes de formar-se i contribuir amb el seu coneixement al desenvolupament de la societat.

La campanya es dirigeix tant a particulars que vulguen contribuir a la formació de persones per a millorar la societat, com a qualsevol entitat, empresa i institució que vulga contribuir a la formació de les persones a Florida Universitària.