Florida cedeix la paret del seu pavelló per a albergar el mural “Capacitats”

By 10 març, 2021Notícies

Aquesta setmana s’ha inaugurat el mural ‘Capacitats’– les teues capacitats no depenen de cap gènere-, de l’autora Alejandra de la Torre, en una de les parets exteriors del pavelló de Florida, en l’Avinguda Diputació de Catarroja. Des de Florida s’ha col·laborat en la iniciativa, posada en marxa per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Catarroja, de donar una nova entitat als barris mitjançant l’art urbà per a homenatjar figures o fets rellevants per a la societat.

La presentació d’aquest mural, es va programar dins de les activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona. En ell apareixen les següents dones: Alejandra Soler (Mestra republicana), Margarita Salas (bioquímica asturiana), Anna Lluch (oncòloga valenciana), Carmen Alborch (escriptora i política valenciana), María Cambrils (escriptora feminista), Ethelvina Ofelia Raiga Selma (compositora i directora d’orquestra), María Zambrano (intelectual i assagista), Frida Khalo (pintora i activista mexicana), Valentina Tereshkova (cosmonauta soviètica), Angela Davis (política i activista afroamericana).