Una profe ‘Magistral’ a Florida Secundària

By 12 novembre, 2020Notícies

Laura Casades, professora de Matemàtiques de Florida Secundària, ha estat reconeguda per la Universitat Politècnica de València (UPV) com a professora ‘Magistral’ per la seua tasca docent. La universitat valenciana ha escollit Laura Casades com una de les 50 millors docents de la Comunitat Valenciana. La seua dedicació plena a l’alumnat, l’estima cap a la seua professió i cap a la seua matèria, i el seu segell personal en la impartició de les Matemàtiques han fet que l’alumnat de primer de grau la situe en la posició nombre 11 en el llistat de docents brillants.

L’equip de professorat de Florida Grup Educatiu felicita a la professora pel reconeiximent. En aquesta tercera edició de ‘Magistrals’ han sigut reconeguts 29 professors i 21 professores. La gran majoria (un 68%) exerceix en centres públics; el 24% en concertats i un 8% pertany a centres privats. A més, un percentatge elevat imparteix assignatures com a Matemàtiques, Física i Dibuix Tècnic. Però també n’hi ha d’altres matèries com a Llengua i Literatura, Informàtica, Economia, Biologia o Història de l’Art. Este reconeiximent significa que realment aqueixos ensenyaments que pretenia projectar en ells i elles han calat més enllà del merament acadèmic i això és molt gratificant per al professorat.