Florida Grup Educatiu recolza el projecte ‘La Promotora’ de la Fundació Novaterra

By 2 novembre, 2020Notícies

Florida Grup Educatiu ha mostrat el seu suport a ‘La Promotora’, associació creada per la Fundació Novaterra que pretén fer créixer, replicar i generar empreses socials, lluny de les subvencions, i a partir de l’energia emprenedora de persones, empreses i organitzacions que es posen a treballar en equip per a abordar desafiaments i reptes molt rellevants i alineats amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides).

“El fil conductor de la nostra iniciativa és el d’ajudar les empreses a aconseguir desenvolupar els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats en l’Agenda 2030 de Nacions Unides”, explica Emili Altur, gerent d’aquesta entitat valenciana que porta quasi 30 anys d’història treballant per la justícia i la inclusió social a través de l’ocupació, i entitat promotora de la iniciativa.

‘La Promotora’ pretén impulsar en les empreses i associacions col·laboradores la ‘responsabilitat’ de fer créixer, sistematitzar i replicar el model, de manera que es puga generar major impacte a través de la creació d’empreses socials, contribuint en els pròxims mesos i anys a generar ocupacions i eixides per als qui ho poden tindre més difícil.

La Fundació Novaterra, porta ja un temps articulant xarxes de col·laboradors en altres espais geogràfics i hui dia és una realitat la seua presència a Alcoi i a Alzira, al costat de Paterna i València, on s’està teixint aqueixa xarxa de col·laboració entre el món empresarial i la ciutadania activa en aquest repte comú de generació d’ocupació i impacte social/ambiental.

“Amb aquesta col·laboració entre Florida Grup Educatiu i ‘La Promotora’ mantenim i continuem desenvolupant la nostra política d’iniciatives dirigides a promocionar i incentivar els ODS a través de l’acompanyament institucional a l’economia d’impacte social”, comenta Enrique García, director general de la cooperativa valenciana.