L’Agenda 2030 i la seua afecció sobre les xicotetes empreses de l’Horta Sud

By 18 novembre, 2019Notícies

El Fòrum Empresarial de l’Horta Sud va celebrar la conferència ‘Agenda 2030: per l’economia circular cap al desenvolupament sostenible. Com afecta als xicotetes empreses de l’Horta Sud’

El President del Comité d’Ètica i Compliment de Balearia, Josep Vicent Mascarell, va impartir en el Teatre *Auditori de Catarroja la conferència ‘Agenda 2030: per l’economia circular cap al desenvolupament sostenible. Com afecta als xicotetes empreses de l’Horta Sud’. La conferència es va impartir en el marc del Fòrum Empresarial, en el qual participa Florida Universitària, Fòrum Empresarial de l’Horta Sud, Ajuntament d’Aldaia, Fundació Horta Sud, AESI, Agrupació Comarcal d’Empresaris, AECA, AEMBE, Asímanises, Associació Empresarial de Torrent, València Parc Tecnológic, Idea’t, IVEFA, ASIVISA Xirivella, Caixa Popular, Fepeval, Acype Catarroja, Catarroja Emprèn, Acypal, ACESE i APIP.

La xarrada, presentada per Enrique García Peña, director general de Florida Grup Educatiu, es va centrar en la necessitat de fer conscient a les xicotetes empreses de l’Horta Sud de la importància de tindre en compte la sostenibilitat en el seu dia a dia. “Fa falta ser conscient del present en el qual vivim, el futur al qual anem i afrontar el present en el qual estem des de la perspectiva del que deixarem al futur si no modifiquem hàbits i determinades actuacions”, explicava el President del Comité d’Ètica i Compliment de Balearia.

Josep Vicent Mascarell es va centrar principalment en la importància de promoure la resilencia en la societat. “El futur passa per una nova manera d’actuar. Afrontant els reptes socials, mediambientals i econòmics que es posen de manifest en l’Agenda 2030 de Nacions Unides i en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) per a aconseguir construir efectivament aqueix futur més sostenible”, comentava Mascarell.

La proposta del President del Comité d’Ètica i Compliment de Balearia incidia a generar una comunitat resilente per a abordar un futur més sostenible fent valdre els objectius de desenvolupament sostenible marcats en l’Agenda 2030 de Nacions Unides i l’economia circular. “Els mecanismes per a portar el canvi i planificar el futur seran molt importants per a aconseguir-ho”, apuntava.