Enrique García Peña, nou director general de Florida Grup Educatiu

By 3 setembre, 2019Notícies

Substitueix en el càrrec a Enric Luján Folgado, un dels fundadors de la cooperativa valenciana  

Enrique García Peña és des d’aquest mes de setembre el nou director general de Florida Grup Educatiu. García substitueix en el càrrec a Enric Luján Folgado, un dels fundadors del grup Florida, que durant la seua trajectòria ha exercit diversos llocs de representació en l’organització, fins a ocupar la màxima responsabilitat de gestió des de març de 2016.

El nou director general de Florida Grup Educatiu assumeix el testimoni d’Enric Luján, després d’una etapa en la qual la cooperativa s’ha situat com a centre de referència educativa per a més persones i col·lectius, gràcies al llançament de nous productes en estudis superiors –adaptats a les demandes de la societat-, un renovat projecte d’Escola de Negocis, centrat en l’educació al llarg de la vida, i la consolidació d’un model d’organització amb 40 anys d’història en constant evolució per a aportar valor a la societat.

Enrique García Peña va iniciar la seua relació professional amb la cooperativa en 2003. Durant aquests anys ha viscut un creixement personal i professional paral·lel al que ha tingut Florida, des de diverses àrees i assumint diferents llocs de responsabilitat. Fa un any va assumir la direcció de l’àrea d’Innovació i l’Escola de negocis, a la qual ha donat un nou impuls i enfocament cap a una formació contínua adaptada a les tendències del Long Life Learning.

Hui la Business School de Florida Universitària –amb seu al seu Campus València- es situa com un espai generador d’oportunitats, on créixer personal i professionalment. Un centre que ha aconseguit el reconeixement de marca i notorietat en les empreses del nostre entorn, amb el llançament de nous programes capdavanters i innovadors.

Amb el seu nomenament, Enrique García Peña assumeix el repte de fixar els objectius del pla estratègic 2020-2022 de la cooperativa valenciana. Un projecte que, al seu judici, “implica un important impuls en l’organització, ja que tenim al nostre abast una gran oportunitat per a dissenyar el nostre futur, és a dir, dirigir el nostre treball del dia a dia cap a la consecució dels reptes que ens marquem”.

Entre les línies que es van traçar en aquesta etapa, García destaca que la cooperativa treballarà “per a continuar implicant a totes les persones que formen part d’aquesta organització per a reforçar la cohesió d’un projecte ambiciós però realista que viu un punt d’inflexió quant a negoci, estratègies de creixement i desenvolupament de nous productes i mercats”.

García ha apel·lat al valor del “treball en equip” com la millor eina per a treballar, amb una visió cooperativa i empresarial on la innovació siga l’instrument per a desenvolupar tant a les persones, com els propis negocis de l’organització.