Florida Grup Educatiu convoca la XXIV edición del certamen literari “La rosa de paper”

By 10 abril, 2019Notícies

El 16 d’abril es tancarà el termini de presentació de treballs

Florida Grup Educatiu ha convocat, juntament amb l’editorial ANDANA, Caixa Popular i ABACUS, l’edició número 24 dels premis “La Rosa de Paper”, un certamen literari que inclou les modalitats de poesia i narrativa en valencià i en castellà, i la categoria de micro-relats.

“La Rosa de Paper” ja compta amb una trajectòria de més de dues dècades, una iniciativa cultural que va nàixer amb l’objectiu de fomentar la creació literària entre els estudiants de l’Horta Sud en els seus inicis i, posteriorment, de la Comunitat Valenciana. Al premi, en les seues diverses categories, poden optar estudiants de les etapes educatives d’Educació Secundària Obligatòria, de Batxillerat i Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, estudiants universitaris i alumnat de les Universitats de Majors i Universitats Populars de tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Actualment, “La Rosa de Paper” ja és un certamen plenament consolidat en el món educatiu valencià, que convoca cada any treballs de gran qualitat en totes les seues categories. Enguany, els treballs per a aquest certamen es poden presentar fins al 16 d’abril.

Florida Grup Educatiu celebrarà el pròxim 6 de juny l’acte de lliurament dels guardons del concurs literari. A més de la dotació econòmica, els poemes i relats premiats de cada edició es publiquen en la col·lecció literària “So de Lletres”.