Ninos Aiora inaugura el primer centre d’educació homologat amb una oferta de 78 places de 0 a 3 anys

By 25 maig, 2018Notícies

El futur alumnat coneixerà les noves instal·lacions el 26 de maig en una jornada de portes obertes

Ninos Aiora inaugurarà el primer centre d’educació infantil homologat de la població, amb una oferta de 78 places de 0 a 3 anys. El pròxim 26 de maig, l’equip docent ha organitzat una jornada de portes obertes per a les famílies del futur alumnat i persones interessades a conéixer aquest nou projecte educatiu.

Durant la jornada, les persones assistents tindran l’oportunitat de conéixer cinc aules equipades con mobiliari transformable, materials i textures naturals, espais que conviden a crear i experimentar a través d’experiències. En definitiva, aules que es converteixen en “mons”.

L’equip pedagògic de Ninos ha preparat diverses activitats perquè els xiquets i xiquetes coneguen la seua nova escola. Una batucada, teatre i tallers didàctics somni algunes de les dinàmiques que convidaran a la primera infància a jugar, imaginar, a inventar, interaccionar amb l’entorn i a descobrir nous ambientes… El programa d’activitats de la jornada inclou una representació de teatre interactiu, a càrrec de la companyia Teatreres pel món, especialitzada en contes teatralitzats, tallers coeducatius i teatre-teràpia.

Com a primera escola associada a la xarxa de 16 escoles infantils Ninos, el centre d’Aiora incorpora els valors d’aquest projecte que valora l’educació en la primera infància com a motor de canvi en el món. Ninos afavoreix el desenvolupament de les competències personals de cada xiquet i xiqueta, donant-li l’oportunitat de desenvolupar tot el seu potencial, a través d’un pensament obert i creatiu, basat en una metodologia emprenedora i innovadora.


Noves instal·lacions

Amb vora 400 metres quadrats construïts i més de 185 metres quadrats de zona exterior de jocs, ho centre educatiu tindrà una capacitat de 78 places escolars, per a xiquets i xiquetes des de les 16 setmanes fins als 3 anys. Durant aquest temps està oberta la matrícula que es podrà formalitzar online a través de la pàgina web http://www.escolesinfantilsninos.com/es/ninos/ayora/