La Universitat dels Majors de Florida Universitària obri el seu termini d’inscripción per al curs 2018/2019

By 18 maig, 2018Notícies

Florida Universitària obri una nova edició del seu programa formatiu de la Universitat dels Majors per al curs 2018/2019, un projecte dirigit a persones majors de 50 anys que vulguen enriquir la seua formació amb nous coneixements. Amb aquesta iniciativa, Florida Universitària respon a la creixent necessitat de les persones que desitgen seguir formant-se pel goig d’aprendre.

Atenent les tendències i necessitats d’aquest alumnat sènior, Florida Universitària va fundar fa quasi 20 anys la Universitat dels Majors. Des d’aquell moment, cada any passen per les seues aules més de 150 estudiants, una xifra que suposa que ja s’han format en el seu campus prop de 3.000 persones.

La Universitat dels Majors inicia el dia 1 de juny, i fins al pròxim 14 de setembre, el període d’inscripció per al curs 2018-2019. Aquest programa, destinat a persones majors de 50 anys, es compon de quatre cursos acadèmics. Cada curs té una durada de 180 hores, dividides en 6 mòduls de diferents matèries. El pla d’estudis permet cursar els quatre anys complets, o bé realitzar cursos per separat.

Durant el curs acadèmic, les classes s’imparteixen cada dilluns i dimecres de 16 a 19 hores, en el campus de Florida Universitària, en la localitat de Catarroja. El cost anual del curs per a l’alumnat és de 375 euros, ja que el programa es finança en part per Caixa Popular i alguns dels Ajuntaments de la Comarca de l’Horta Sud.

La Universitat dels Majors també ofereix cursos de postgrau al seu alumnat. En aquest cas, els cursos tenen una durada de 180 hores i es divideixen en sis mòduls d’aprofundiment en diferents matèries.

Els postgraus estan dirigits a titulats de la Universitat dels Majors o de qualsevol altre programa de les diferents “universitats de majors”. També s’imparteixen els dilluns i dimecres de 16 a 19 hores i el cost per a l’alumnat és de 375 €.