Eduquem en igualtat

By 9 març, 2018Notícies

Florida Grup Educatiu s’ha sumat un any més a la jornada reivindicativa del 8 de març, una data que s’ha concebut en l’àmbit mundial com un punt d’inflexió en la lluita feminista per aconseguir la igualtat real. Al llarg de la setmana s’han organitzat diverses activitats per visibilitzar la importància d’escometre mesures que promoguen un món sense desigualtats de cap tipus.

Entre les activitats destaca la difusió de l’estudi de Florida Universitària sobre igualtat de gènere al sector hoteler, la participació de la directora de Fundació Florida, Ana Company, en la taula de diàleg de la Fundació Adecco o la narració de contes coeducatius a més de 4.500 escolars de la província de València.

Florida Grup Educatiu també ha promogut i l’ampliació del fons documental de la biblioteca de Florida Secundària, Xúquer Centre Educatiu i Florida Universitària per difondre a l’alumnat el paper de la dona en la història universal.

També ValenciaLAB ha acollit una xarrada de dones emprenedores referents als seus sectors.

Durant la jornada, Ninos es va sumar a l’aturada convocada i les educadores de Picanya hi van partipar en la mostra d’Art al Carrer.

L’alumnat de Secundària ha treballat en un manifest on reclama la llibertat de la dona i el feminisme a tots els àmbits. Florida Universitària també ha mostrat el seu suport a aquesta causa i ha reclamat en un manifest una igualtat efectiva i universal.