Alumnes de Xúquer Centre Educatiu guanyen el I Premi FPStartup de la Comunitat Valenciana

By 6 març, 2018Notícies

Xúquer Centre Educatiu ha resultat guanyador del I Premi del certamen de pitches FPSTRATUP, un concurs que s’ha celebrat en el marc del Simposi Internacional d’Innovació Aplicada. L’equip de Xúquer, format pels alumnes Mark Bort Tomàs i Salvador Juan Soria; i el seu professor José Luis Sinarcas Santamatilde, han aconseguit ser el millor equip de Cicles Formatius de tota la Comunitat Valenciana.

Els dos alumnes són estudiants de primer curs del Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, i dintre de les competències del mòdul de Formació i Orientació Laboral, impartit pel professor José Luis Sinarcas Santamatilde, van decidir participar en aquest concurs.

El premi s’ha lliurat dins de l’acte de cloenda del Simposi per Marina Sánchez Costa, directora general de Formació Professional i Estudis de la Generalitat Valenciana, Antonio Sainz, president de l’European Institute of Entrepreneurship, així com Alejandro Valero, de Demiun Starups.

A més del reconeixement, l’organització del certamen ha previst que l’equip guanyador passe un dia amb el director general d’una gran empresa valenciana.