Abordem el futur de l’Horta Sud

By 2 febrer, 2018Notícies

Florida Grup Educatiu ha participat en el fòrum de debat que han organitzat la Mancomunitat de l’Horta Sud i Valencia Plaza. Representants de la Generalitat, la Diputació de València, la Mancomunitat, alcaldes, la Fundació Horta Sud i l’Institut d’Estudis Comarcals han participat en una sessió de treball en la qual han reflexionat sobre les necessitats presents i futures d’una comarca que té molt que aportar per la seua situació estratègica i el seu potencial econòmic. El director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, ha destacat el gran valor que aquesta institució aporta al nostre entorn i l’important paper que ha de jugar per a situar al teixit productiu de tota l’àrea metropolitana a l’avantguarda de la quarta revolució industrial. Tanmateix ha reivindicat la importància del cooperativisme com a motor de creixement econòmic en la comarca. Un model cooperatiu modern que, segons ha indicat, compleix 40 anys i manté la seua vigencia.