Ninos Escoles Infantils, finalista dels premis nacionals de Màrqueting Educatiu 2018

By 15 gener, 2018Notícies

El projecte de les escoles infantils de Florida Grup Educatiu impulsa la cultura de la primera infància amb més de 200 propostes educatives, culturals i artístiques

Ninos Escoles Infantils és finalista dels Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu 2018. El Claustre d’Experts d’aquests guardons, ha nominat Ninos –xarxa de centres infantils de Florida Grup Educatiu- pels seus més de 200 accions innovadores, creatives compromeses amb el màrqueting i la comunicació. Un màrqueting que, en el cas de Ninos, pretén canviar el concepte de l’educació en aquesta etapa, aconseguint un canvi de mirada en la societat cap a la primera infància.

El projecte que opta a aquests guardons nacionals es basa en l’impuls d’una cultura de la primera infància en la societat. L’equip pedagògic de Ninos Escoles Infantils centra les seues accions a donar valor a l’etapa 0-3 dins de l’educació, potenciant el protagonisme infantil amb propostes educatives, culturals, artístiques i socials de qualitat.

La línia estratègica del Màrqueting Educatiu de Ninos Escoles Infantils és cultural. El seu objectiu és arribar a un gran nombre de públic que s’interesse per propostes de qualitat. D’aquesta manera, es visualitza el projecte educatiu i s’associa aquesta marca a esdeveniments diferenciadors.

Activitats de foment de la cultura de la infància

Com a exemple, les diferents escoles Ninos van organitzar durant el curs passat diverses activitats gratuïtes per al conjunt de la població. Entre elles la Setmana de la Primera Infància: Un món ple d’artistes, una activitat que es va celebrar a Mutxamel i que es va centrar en l’art infantil. Dins de la variada programació, la població va comptar amb una exposició d’art infantil, una acadèmia d’art, teatre familiar, música en directe, tallers per al públic familiar i una conferència destinada al públic professional de l’educació. Gràcies a aquestes accions, la xarxa de centres ha sigut guardonada per UNICEF.

A més, Ninos Escoles Infantils manté un acord de col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, per a l’assessorament d’Espai de Telles, un espai permanent de 0-3 que ja s’ha inaugurat en Museu del Carme i el MUBAG de Castelló.

Altres activitats que ha valorat el jurat són la Setmana Tribal, organitzada per l’escola Ninos de Meliana, l’exposició d’art CRE-ART, que va tenir lloc el passat curs a Castalla, la Setmana de l’Educació, el projecte d’Animació Lectora i Saló del Llibre, que es va celebrar a Callosa de Segura, “Històries de la vida quotidiana, la creativitat i la fantasia” en la Casa de la Cultura de la localitat.

Ninos també ha estat present en L’Art en el Carrer, organitzat per l’associació Dons Progressistes de Picanya col·laborant en la realització de l’obra artística “Tot sentiment”, entre altres activitats. Un projecte, en definitiva, que creu que l’educació és un motor de canvi per al món des de les edats més primerenques. A partir d’avui, les famílies, professorat i amics poden recolzar aquesta candidatura en l’enllaç https://www.poll-maker.com/poll2001720x08e619b6-51