Hui celebrem el dia de la mestra i el mestre

By 27 novembre, 2017Notícies

Hui, 27 de novembre, se celebra el Dia del mestre i de la mestra, una commemoració que pretén destacar la tasca dels docents en les aules.

Florida Grup Educatiu acull aquesta fita amb més il·lusió que mai. Complim 40 anys formant grans persones i excel·lents professionals, un objectiu que mai no podríem haver aconseguit sense el nostre professorat.

En l’any que celebrem el nostre aniversari volem reivindicar més que mai la nostra tasca educativa. Hem aconseguit formar nombroses generacions i ho fem  amb la mateixa vocació i il·lusió del primer dia.

Florida Grup Educatiu creu que la educació és la millor eina per combatre la desigualtat, promoure el desenvolupament econòmic, la cooperació, la qualitat de vida i el foment dels valors democràtics. Som conscients de l’important paper que juguem en la nostra societat i per això hui felicitem a tot el nostre professorat per la seua valuosa tasca, per la seua dedicació, pel temps invertit en la formació en competències, pel seu interès per innovar a les aules, per apropar a l’alumnat a la realitat d’un món que canvia amb vertigen, per combatre les desigualtats amb coneixements. Un treball inestimable per qual només us podem dir  ¡Gràcies!