Acompanyem al món empresarial en la Nit de l’Economia Valenciana

By 10 novembre, 2017Notícies

Vora 700 persones entre elles, representants de les principals empreses valencianes organitzacions empresarials i institucionals, han omplit la Llotja de València, per celebrar la Nit de l’Economia Valenciana.

L’emblemàtic edifici ha acollit el lliurament dels Premis Càmera 2017 a les empreses Nunsys (Iniciativa empresarial), Porvasal (Impuls a la internacionalització), Matridós (Excel·lència del model empresarial) i Consum (empresa socialment compromesa), així com el diploma de reconeixement com a empresa estrangera a Stadler.

El director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, i el vicepresident del Consell Rector, Àngel Garcia, han acompanyat la societat valenciana i el món empresarial en aquesta fita.