Un miler de persones acompanyen a Florida Grup Educatiu en el seu 40 aniversari

By 26 octubre, 2017Notícies

Florida Grup Educatiu ha celebrat el seu 40 aniversari amb una festa destinada al seu alumnat i antic alumnat. El campus de Florida Universitària a Catarroja s’ha transformat en un lloc de retrobament on un miler de persones s’ha donat cita per acompanyar a la cooperativa valenciana d’ensenyament.

La festa s’ha concebut per a unir tres conceptes essencials en la marca Florida. La innovació, l’arrelament a l’entorn i la formació de persones s’han conjugat en un acte que ha inclòs la degustació de productes autòctons, amb les tendències gastronòmiques més transgressores del Street food i música en directe.

L’organització de l’esdeveniment s’ha dut a terme des de Florida Grup Educatiu, en col·laboració amb les empreses creades per l’alumnat de tercer i quart curs del Grau LEINN. Aquest grup d’alumnes emprenedors ha compartit amb els assistents el seu projecte de foodtrucks “Gastronetas“, una interessant proposta d’oci i gastronomia que ja han portat a diversos punts de la Comunitat Valenciana.

Durant la trobada, el director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, ha presentat la nova identitat corporativa, una imatge recordable, innovadora i actual que transmet la transformació que han suposat aquestes quatre dècades de compromís amb l’educació.

La festa programada ha reunit alumnat, antic alumnat i personal de Florida Secundària, Florida Universitària, Xúquer, Ninos, la Business School, Florida Idiomes i la Universitat dels Majors. L’alumnat que desenvolupa la seua activitat professional en destinacions internacionals ha participat en un vídeo, al costat d’alumnes i ex alumnes en el qual narren com han sigut les seues experiències de vida a Florida.

El director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, ha destacat que amb aquesta trobada “hem volgut reivindicar la nostra tasca educativa, perquè hem aconseguit formar nombroses generacions de grans professionals i aqueix és el motiu que ens fa continuar amb la mateixa il·lusió del primer dia”.

Luján ha assegurat que els alumnes i ex alumnes “són els millors ambaixadors d’un model d’ensenyament diferent, que marca la diferència i aporta professionals de gran valor a la societat del coneixement”.

Join the discussion 7.823 Comments