Florida Grup Educatiu celebra el seu 40 aniversari amb una festa per l’alumnat

By 17 octubre, 2017Notícies

Florida Grup Educatiu celebrarà el seu 40 aniversari amb una festa destinada al seu alumnat i antic alumnat. El pròxim 20 d’octubre, el campus de Florida Universitària de Catarroja, es transformarà en un espai dedicat al retrobament de l’alumnat i antic alumnat amb l’equip humà que forma part de la cooperativa d’ensenyament de la Comunitat Valenciana.

La festa s’ha concebut per a unir tres conceptes essencials en la marca Florida. La innovació, l’arrelament a l’entorn i la formació de persones s’han conjugat en un acte que inclourà la degustació de productes autòctons, la tendència més transgressora del Street Food i música en directe.

Aquest projecte s’ha dut a terme des de Florida Grup Educatiu, en col·laboració amb les empreses creades per l’alumnat de tercer i quart curs del Grau LEINN. Aquest grup d’alumnes emprenedors compartirà amb els assistents el seu projecte de foodtrucks “Gastronetas”, una interessant proposta d’oci i gastronomia que ja han portat a diversos punts de la Comunitat Valenciana.

Durant la trobada, el director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, presentarà la nova identitat corporativa, una imatge que transmet la transformació que han suposat aquestes quatre dècades de compromís amb l’educació.

La festa programada aglutinarà alumnat, antic alumnat i personal de Florida Secundària, Florida Universitària, Xúquer, Ninos, la Business School, Florida Idiomes i la Universitat dels Majors, que comptarà amb la participació d’estudiants que ara desenvolupen la seua activitat professional i acadèmica en destinacions internacionals.

INSCRIU-TE. NO T’HO POTS PERDRE!!!

Join the discussion 18.670 Comments