Celebrem el dia mundial dels docents

By 5 octubre, 2017Notícies

“Ensenyar amb autonomia, empoderar als docents“. Sota aquest lema celebrem hui, 5 d’octubre, el Dia Mundial dels Docents. Una fita que va proclamar la UNESCO l’any 1994 per fer palès un reconeixement en l’àmbit mundial a una tasca tan important com la que impulsem des d’institucions compromeses amb l’educació com Florida Grup Educatiu. Amb accions com aquestes rendim homenatge a mestres i professorat per la seua important tasca de formar persones i educar-les en valors.

En una fita com aquesta reivindiquem un model d’ensenyament disruptiu i diferent, basat en les persones i en les seues capacitats. Un model que mai no seria possible sense el cor de les nostres aules: el professorat.

Després de 40 anys de vida, el professorat de Florida Grup Educatiu manté la missió de potenciar la capacitat d’iniciativa, autonomia i creixement personal de l’alumnat, gràcies a un model educatiu que impulsa el plaer d’ensenyar i d’aprendre.

Hui, per damunt de tot, celebrem i ressaltem la important contribució dels docents en el desenvolupament dels nostres ciutadans del futur.