Reconeixement als 40 anys de vida de Florida

By 14 juliol, 2017Notícies

Florida Grup Educatiu ha rebut Premi Cooperativisme que atorga el mitjà de comunicació comarcal, El Periódico de Aquí. La cooperativa d’ensenyament ha rebut aquest guardó durant la tercera edició d’aquests premis, que s’han lliurat al Castell d’Alaquàs, per la tasca desenvolupada durant 40 anys en la formació de professionals i per la seua aportació a l’economia de la comarca.

El director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, i el president de Florida Grup Educatiu, Enric Gil, has estat encarregats de recollir aquest reconeixement. Durant la seua intervenció, Enric Luján ha agraït la tasca de l’equip humà que ha fet possible aplegar a complir 40 anys aportant coneixements i valors als professionals que formen. Un equip que, a parer seu, és el cor i l’ànima d’aquest projecte.

Amb aquest guardó, reivindiquem un model en el qual tots i totes som eines imprescindibles. Un model educatiu que abasta dels 0 als 100 anys, un model d’educació per a tota la vida“, ha destacat. Autoritats, representants d’entitats socioculturals, esportives i festives de diferents municipis de la comarca de l’Horta Sud, han acompanyat els guardonats durant la cerimònia, a l’emblemàtic Castell d’Alaquàs.