La Universitat dels Majors de Florida Universitària pren contacte amb el seu futur alumnat

By 7 juliol, 2017Notícies

​La Universitat dels Majors de Florida Universitària ha celebrat la primera sessió informativa per al futur alumnat del centre. El professorat del campus universitari ha explicat als assistents el pla d’estudis per al curs vinent i els continguts que s’abordaran durant aquesta etapa acadèmica. Amb aquestes sessions informatives, els responsables de la Universitat dels Majors prenen contacte amb el futur alumnat i resolen alguns dels dubtes que sorgeixen.

Els futurs i futures universitàries també aprofiten aquestes trobades per a conéixer les instal·lacions del campus de Catarroja i presentar-se als nous companys que els acompanyaran en aquesta meravellosa aventura universitària.

La Universitat dels Majors ja ha obert el període d’inscripció per al curs 2017-2018 fins al pròxim 15 de setembre. Aquesta formació està destinada a persones majors de 50 anys. El seu programa es compon de quatre cursos acadèmics. Cadascun té una durada de 180 hores. El pla d’estudis permet cursar els quatre anys, o bé realitzar cursos per separat.

Durant el curs, les classes s’imparteixen cada dilluns i dimecres de 16 a 19 hores, en el campus de Florida Universitària en la localitat de Catarroja.

La Universitat dels Majors també ofereix cursos de postgrau al seu alumnat. En aquest cas, els cursos tenen una duració de 180 hores i es divideixen en sis mòduls d’aprofundiment en diferents matèries.

Els postgraus estan dirigits a titulats de la Universitat dels Majors o de qualsevol altre programa de les diferents universitats de majors. També s’imparteixen els dilluns i dimecres de 16 a 19 hores.

Amb el seu programa, la Universitat dels Majors de Florida Universitària ajuda a satisfer la necessitat formativa de totes aquelles persones amb inquietuds per aprendre i aprofundir en tots els àmbits del coneixement com a literatura, art, història; ciències socials o ciència.