Conveni Marc de col.laboració amb Càtedra Xinesa

By 26 juny, 2017Notícies

Florida Universitària signa un conveni marque de col·laboració amb Càtedra Xina.

Càtedra Xinesa és una Associació independent, sense ànim de lucre, integrada per membres destacats de la comunitat docent, professional, empresarial, mediàtica i institucional, Xina i Espanyola, especialment coneixedors i amants de la Xina actual i històrica al llarg dels últims decennis.

L’objecte d’aquest Acord és l’establiment d’un marc d’actuació general per a la col·laboració entre FLORIDA i CÀTEDRA XINESA en activitats de divulgació, formació, recerca i projectes per a generar ponts de coneixement i diàleg entre Xina i Espanya.

La signatura d’aquest conveni s’emmarca en el Pla d’Internacionalització de Florida Grup Educatiu, concretament en l’engegada del projecte “China Business Lab”, que va iniciar la seua marxa el passat mes de Març amb un cicle de conferències.