Florida Universitària imposa les beques a la promoció de 2017

By 13 juny, 2017Notícies

L’acte de graduació de graus, postgraus i universitat dels majors es va celebrar en el Palau de Congressos de València.

Florida Universitària ha celebrat en el Palau de Congressos de València l’acte acadèmic de graduació de 2017, una cerimònia en la qual s’ha presentat la nova marca de Florida Grup Educatiu, amb motiu del seu 40 aniversari.

Més de 300 alumnes i alumnes dels graus de Turisme, Administració i direcció d’empreses, Finances i Comptabilitat, Maestro/a de Educació Infantil, Maestro/a de Educació Primària, Enginyeria Mecànica i Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica han rebut les seues beques de la mà de les autoritats universitàries.

També s’ha graduat en l’acte l’alumnat de postgraus que ha cursat el Màster Oficial en Professorat d’Educació Secundària, Màster Oficial en Innovació i Desenvolupament de Projectes de Negoci, MBA Industrial i el Màster Iberoamericà en Organitzacions Saludables i Innovació en la Gestió de Persones.

La cita ha sigut també especial per a l’alumnat de la Universitat dels Majors, que per primera vegada s’ha graduat amb la resta de l’alumnat.

Tots ells han comptat amb un padrí d’excepció; Javier Salas, qui va cursar a Florida els seus estudis de Secundària i el Cicle Formatiu d’Administració de Sistemes Informàtics i actualment és el cofundador de Netllar Telecom i membre de la Fundació Global Connect Innitiative, organització impulsada pel Departament d’Estat d’EUA dirigida pel Banc Mundial i l’ONU. El seu objectiu és facilitar l’accés a internet a 1.500 milions de persones en el món.

El padrí de promoció va destacar que l’actitud i la humilitat són valors fonamentals per a afrontar la carrera professional després del pas per la Universitat “que les coses no siguen fàcils no vol dir que siguen impossibles. En cada crisi cal cercar l’oportunitat“, ha assenyalat.

Salas ha instat a l’alumnat a treballar amb obstinació per a aconseguir els seus somnis. “Cal reivindicar l’amor pel treball ben fet. Teniu que posar més ganes i malbaratar més esforç que els altres i fer sempre el màxim i tant bé com siga possible“.

Sou la imatge viva de la societat que volem, els que aneu a guiar-la en els pròxims anys. Esteu convocats a incorporar-vos a una tasca comuna. Eines teniu i formació també. Ara cal posar ganes, ànim i esforç“, ha conclòs.

La directora de Florida Universitària, Victoria Gómez, ha subratllat que aquesta cerimònia de graduació “va acompanyada d’una renovació de la nostra marca. Una imatge que transmet el que som: Una cooperativa d’ensenyament 100% valenciana la missió de la qual és fer florir a les persones, potenciant al màxim el desenvolupament dels seus talents i capacitats.

Gómez ha destacat en el discurs que amb aquesta imatge jove i innovadora, “volem reafirmar el nostre compromís amb la societat. Entenem que l’educació és un autèntic motor del canvi, que ha de formar als futurs i les futures ciutadanes i professionals, per a garantir la competitivitat de les nostres empreses i la sostenibilitat econòmica, social i ambiental de la nostra societat

Per la seua banda, la presidenta de Florida Grup Educatiu, Eva Gil, ha indicat que Florida és també “una generadora de professionals que dóna avui a la societat la veintidosava promoció d’egressats universitaris: estudiants graduats que han desenvolupat les seues capacitats professionals al voltant dels valors que sostenen el nostre projecte i que creiem que ajuden a millorar la nostra societat“.