Empreses i profesionals analitzen la transformació del sector industrial

By 12 juny, 2017Notícies

Florida Universitària reuneix a directius i mánagers en una jornada per a enfortir el model productiu i logístic.

Florida Universitària celebrarà el pròxim 16 de juny una trobada professional, en el marc del seu MBA Industrial. Sota el títol “La transformació del sector industrial: El nou model productiu i logístic”, el centre universitari obrirà un debat sobre la necessitat d’escometre una transformació en la indústria de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de créixer en productivitat, reforçar la diversificació cap a activitats més avançades i aconseguir una indústria més sofisticada i de major valor afegit que redunde en uns majors nivells de renda.

Per a això, la jornada reunirà als managers del teixit industrial de les empreses més reconegudes d’aquest sector i als seus alts executius, entre ells, directors generals, membres de consells de direcció, directius d’operacions i altres responsables i managers d’àrea amb l’objectiu de generar un coneixement compartit des de les empreses i professionals més reconeguts i amb les millors pràctiques de l’àmbit industrial.

La trobada comptarà amb professionals de diversos camps que analitzaran com ha d’evolucionar la indústria en dues de les fases del procés: la fabricació i la logística, a través de dues taules de debat.

En la primera taula redona participaran José Costas, C.I. i Q.A. Director de Plastic7a; Javier Justo, coordinador de producció en Plats Tradicionals; Astrid García, Advanced Quality Engineer en Lear Seating Corporation i Luis García, Sènior Specialist New Vehicle Project Management, en Toyota Motor Europe.

La trobada professional també se centrarà en la logística, a través d’una taula de debat dinamitzada per David Castilla, Supply Chain Project Manager de SEAT, Eva García, Expert in International Logistics, Siga and Air Transportation de BOLUDA, Juan Sanguesa, Executiu de Logístic de Frescs i Refriferados de Consum Cooperativa i Paul Perry, vice-president Global Lead Logistics Partner/4PL en DHL Supply Chain.

Amb aquestes jornades, Florida Universitària subratlla la importància d’aprofundir en la formació dels professionals del sector industrial. En aquest sentit, el seu MBA Industrial incorpora una intensificació en Direcció d’Operacions, la qual cosa permet a l’alumnat especialitzar-se en un àmbit clau per a la competitivitat empresarial, alineada amb les metodologies de gestió Lean Manufacturing i Supply Chain Management.

Aquesta combinació (visió global + especialització) permet assumir amb majors garanties d’èxit el rol directiu i potenciar les possibilitats de creixement professional.