Florida Universitària lliura els premis del concurs Brokermania 2017

By 8 juny, 2017Notícies

Més de 700 estudiants d’instituts i centres universitaris de la Comunitat Valenciana, Aragó, Balears i Castella-La Manxa han conegut el món de les finances i la borsa a través del Concurs Brokermania, que organitza Florida Universitària.

En aquesta ocasió, els guanyadors han sigut Luis Cueves, estudiant de 1er de Batxillerat de l’IES Càrcer, i Aitor Cabezas, alumne de 3er d’ADE de Florida Universitària. Tots dos han guanyat un Tablet PC.

L’objectiu d’aquesta activitat és despertar i estimular l’interès dels i les estudiants pel món de les finances i la borsa, així com que cerquen informació adequada per a la compravenda d’accions, utilitzant com a mitjans, les noves tecnologies. D’aquesta manera s’aconsegueix una interactivitat molt major i un canvi en la forma de prendre decisions en l’adquisició de valors borsaris.

Les persones participants han realitzat operacions de compravenda d’accions, a través d’una eina informàtica, que proporciona RENTA 4. A més, el concurs ha comptat amb la col·laboració de la tecnològica Nunsys.

Amb aquest concurs, Florida Univesitària fomenta el desenvolupament de capacitats com l’observació, la iniciativa, la cerca i síntesi d’informació i la presa de decisions; s’acosta el sector financer, com un sector clau de l’economia i es fan visibles nous camps professionals que permeten a l’alumnat conèixer possibilitats laborals emergents.