Instal·lacions educatives amb cobertes fotovoltaiques per a ciutats més sostenibles

By 17 novembre, 2022Notícies

El Centre Educatiu de Florida Secundària, el Campus de Catarroja de Florida Universitària, tots dos en el mateix municipi, i Xúquer Centre Educatiu, a Alzira, centres de Florida Grup Educatiu, han instal·lat en les seues cobertes instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.

La principal instal·lació fotovoltaica d’autoconsum i capacitat de 260kWp s’ha realitzat sobre les cobertes de quatre immobles del complex de Florida Universitària, on desenvolupa principalment la seua activitat com a centre adscrit universitari.

La segona instal·lació d’aquestes mateixes característiques i amb capacitat de 41 kWp s’ha instal·lat sobre la coberta de l’edifici que alberga a Florida Secundària.

La tercera instal·lació d’aquestes mateixes característiques i amb capacitat de 56,7 kWp s’ha instal·lat sobre la coberta de l’Edifici de Xúquer.

Amb aquesta inversió que ha representat prop de 370.000 euros la cooperativa contribueix a un dels seus principis fundacionals relacionats amb cuidar el seu entorn més pròxim, els municipis de Catarroja i Alzira, produint energia neta i respectuosa amb el medi ambient. A més, potència en la comunitat amb el seu compromís amb els ODS de Nacions Unides.

Florida Centre de Formació Coop. Val. ha encarregat aquest ambiciós projecte a l’empresa valenciana Inderen (Enginyeria i Desenvolupaments Renovables, S.L.).