PRESENTACIÓ

FLORIDA Idiomes és des del 1994, l'escola d'Idiomes de Florida Centre de Formació. El nostre objectiu és  oferir formació en idiomes a l'alumnat de Florida, a empreses i  particulars. La nostra oferta inclou diferents opcions com ara cursos anuals, específics, semi-presencial, online. A més de servici de traducció de textos, assessoria lingüística i gestió de viatges d'estudi a l'estranger.

Volem proporcionar solucions adaptades a les necessitats i objectius de totes les persones, adults, joves, professionals, estudiants, empreses i particulars.

Florida Idiomes conta amb un Centre d'Autoaprenentatge d'Idiomes (CAI) on l'alumnat pot completar la seua formació en idiomes al seu ritme i en un ampli horari.


Actualmente, Florida Idiomas se encuentra en proceso de reconocimiento como centro oficial acreditador de competencia lingüística y comunicativa del idioma inglés, nivel B2 por la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Florida is one of the top 25 quality companies
Florida is a member of the Quality Club
Certificate of Educational Excellence logo
logo de SGS ICS, entidad certificadora
AKOE
UCEV
© FLORIDA - CENTRE DE FORMACIÓ - C/ Rei en Jaume I, Nº 2 - AP. Correos 15 - C.P. 46470 - CATARROJA (Valencia) - Tel: 961 220 380 - Fax.: 961 269 933